Citat ur inkomna svar på första förfrågan utsänd till tjugo personer den 2002-09-01:

Vilket trevligt initiativ! Jag ser fram emot ett förverkligande av idén.
Bra initiativ! Vi ses väl om någon vecka. Låt oss tala mer om detta då.
Vore väl trevligt att träffras igen. Jag kommer mycket gärna.
Bästa Göran - och alla ni andra - visst vore det roligt att få råkas igen! Jag ställer förstås upp!
Tack för senast! Bra att du tog tag i det hela. Jag har vidarebefordrat ditt mejl till XX samtidigt som jag pratade med honom i telefon. Han skrattade hjärtligt åt dina minnen vad beträffar anteckningar mm. Han kommer nog att höra av sig. Listan på alla från 1970 var spännande - jag kommer inte ihåg alla. Gör du?
hej, roligt! jag vidarebefordrar det här till XX, som jag umgås med här i stockholm så får han svara dig. Det känns underligt att träffen 1985 är så länge sedan i år räknat, den var ju närmare 1970 än vad vi är nu. Det är ett par till gamla kamrater som jag ibland stöter ihop med, men namn har börjat försvinna ur huvudet på mig, hoppas de dyker upp igen, en har suttít på Tengboms i alla år, en annan har kontor på Skinnarviksringen, ett hus med många kontor i.
Trevlig tanke! Ska bli interessant att studera de nätverk som bildats i de fordom plana ansiktena. Jag kommer!
Det låter trevligt! Jag var inte med förra gången så jag har mycket att ta igen ... En liten fundering: Ska urvalet vara årgången 1970 eller fjärde årskursen? Jag har själv mer gemensamt med de senare.
hej gunnar tack för senast i karlshamn 19 ?? jag fick kopia på 'chalmers arkitekter från 1979' från XX som jag träffar en hel del här i storstan här har du min adress skall satsa på nästa träff - det är strongt att du håller ordning på oss
det låter jättetrevligt. Det är märkligt vad åren går. Jag träffar ju fortfarande då och då Leonard E och Göran G, men alla ni andra .... Bra initiativ
Låter trevligt, som jag också tyckte när vi sågs och snackade i Ronneby senast. Vi får samla ihop och ta sats i någon idé.
Det var en överraskning att få ett mail om Chalmerstiden! Jag arbetar inte alls som arkitekt utan är numera musiklärare i särskolan i Luleå, men tycker ändå att det vore kul att träffas. Sedan är det ju en annan sak om tid och råd finns - jag antar att träffen blir i göteborgstrakten - men hör gärna av dig igen när det är mer planerat.
Hej där! träffade Marianne häromdan, som skickade över era funderingar på reunion. Såklart man kommer med! Eftersom jag finns i Göteborg kan jag tänka mej att delta i festfixarjobbet. Dom gamlingar som jag träffar då och då är lennart molin, ragge och gunnar nilsson (nilenius numera va?). Kanske kan jag oxå locka med min granne Acke Jansson, pigg 80-åring, full av dåliga skrönor om arkitektkåren och himla trevlig! Så kan dom som inte blev färdiga med plastelinatanten lämna in! Fick en annan idé i bilkön på väg hem (många bra ideer får man då). vi skulle kunna bjuda in denna utvalda grupp av arkitekter till ett eftermiddagsseminarium i göteborg en fredag eller kanske ännu hellre en lördag. det finns säkert några som kan ha nytta av det. jag tänkte kolla om vi kan få åtminstone virtuell substans i en sån inbjudan. P-bolaget kan berätta om "parkering på stadens villkor" t.ex. det finns färdigt och kan i värsta fall också föredras. sen har vi bo aronsson på SBK. han kanske kan låna ut sin logga och berätta om norra älvstranden. fler förslag? jag kollar det med honom. vet dock inte hur vi kan hjälpa musikläraren i luleå!
Hej Gunnar! Tack för ditt initiativ! Jag tycker det skulle vara roligt med en träff och kommer gjärna. hälsningar
Hej Gunnar! Jag vill också vara med! Fick höra av XX, som jag har kontakt med regelbundet, att ni träffats i Ronneby. Jag tycker det vore så roligt att träffas igen. Jag var ju med 1985 och har väl väntat på ett initiativ. Träffade NN i tjänsten igår och hörde att han också var positiv. - - - Jag ska kolla av listan med namn och se om det är någon jag har koll på som inte du fått fatt i ännu. Det vore väl bra om vi regelbundet fick en lista på alla "hittade" så vi inte letar i onödan efter någon redan "hittad" kompis. Alla har ju sitt kontaktnät.

Hjälp mej att finna fler e-postadresser!

HemRedigerad 2002-11-23 Gunnar Nyström